keskiviikko 27. helmikuuta 2013

25 ja 26.päivät :)

Joo elikkäs oli hiukan taukoa kirjoituksesta koska olin nuo päivät töissä 06:00-18:00 ja sen jälkeen oli niin paljon tekemistä että tänne en kerennyt .

Laitellin tossa Suomi24 paniikkihäiriöisten keskustelu palsallekkin viestiä 24.2 että löytyykö sieltä yhtään P-häiriöistä joka kirjottaisi omaa blogia ja löytyihän sieltä ja nyt lueskentelen niitäkin :) !

No mutta kuitenkin niille Suomi24 keskutelu palstalla oleville jotka lukevat Blogani tällä hetkellä niin täällä on nyt vasta tausta tietoa ja kuten huomaatte ensimmäiset bloggaukseni oli ajatuksenä aloittaa pelkkä laihdutus mutta nyt päädyin enemmän minua kiusanneeseen P-häiriöön ja niiden oireiden ratkomiseen jne:) kerron myös pian tapoja joilla itse olen hallinut häiriötäni mutta nyt en kerkeä niitä kirjoittelemaan kun täytyy lähteä pihalle päin. Kirjoittelen niitä huomenna koska niitä varmaan haluatte myös nähdä:) ! Älkää siis näillä alku teksti kertomuksilla vielä luovuttako tämän Blogin lukemista, sillä lisää on luvassa :)

No kuitenkin 25 ja 26 päivät meni töissä ihan hyvin, ei muljahdellut eikä mitää muutakaan kunnes molempina päivinä loppuun mennessä alkoi päänsärky (ei näköjään milllään lopu! ). no onneksi kuukautiset ovat loppuneet nyt ja saan ainakin migreenistä olla erossa sekä pahimmista p-häiriö huimaus kohtauksista. Tai mistä sen tietää kun ne on tapana välillä aaltoilla miten sattuu mutta pahimmilaan ovat kk:isten aikana hormoonitason heittelyn takia.

Tuli lenkeiltyäkin kun täällä satakunnassa oli niin hienoja kelejä, aurinkopaistoi ja + asteita joten mikäs siinä kun on vielä koira jonka kanssa voi mennä rauhalliselle kävely lenkille ottaen tietenkin tuon miehen mukaan!:)

Mutta huomenna niihin omiin hallinta keinoihin :) Nähdään! ja Suomi24 lukijat joilla oma Blogi niin liittykää ihmeessä lukijoksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti