maanantai 14. tammikuuta 2013

Day 1. Just do it..

JUST DO IT! 
Herkkulakko ja urheilu kehiin! 
Aamulla piti huoh piti lähteä jo ajoissa uimahallia kohti mutta miten sitä kävikään..Mies tuli yövuorosta kotiin ja kun kello ei ollut soimassa olin itsekkin nukkunut 10,5h ..Sain unta vasta siinä kahen tienoilla koska tämän päivän uiminen sai minut jännittyneeksi ja tietenkin rinnassa muljahteli.. no mikäs siinä.. miehen herättyä aamupalan kautta (ruisleipä, maitolasi, mansikkajugurtti) uimahalliin. Uimahallissa olin aluksi aivan hermona mutta rataa tuli kuitenkin tunnin aikana kierettyä uiden yli 1km.. eli hyvä minä!


Kotiin pästyttyä alettiin tekemää ruokaa.. päädyin salaattiin (katkarapuja, viinirypäleitä, paprikaa,kurkkua) lisukkeena kanaleike ja keitettyjä vihanneksia (parsakaalia,herne,maissi,paprika sekoitus) juomaksi vettä.

Juu ja tietenkin mikä inhottavinta..oman painon  PUNNITSEMINEN.... I dont like it... no joka tapauksessa vaa`an lukema näytti 86kg... miettikäähän...eli ylipainoinen.. tuosta jo sietää pudottaa -15 jos ei enemmänkin.. kesään mennessä lähtee todellakin -15 se on päätetty ja mieheni on luvannut yllättää minut jos tämä onnistuu :D

Iltapalaksi napostelin kiivin sekä banaanin:)

Eli tämän hetkinen tieto aloituksena on :

paino: 86kg
pituus: 170cm

Maanantai on punnitsemis päivä:) hyvää yötä ja huomenna jatkuu liikunnan merkeissä!

1 kommentti:

  1. Paremmin sulla tuo eilinen meni kun mulla :D itkettää niin pirusti, että voin vain nauraa :D

    VastaaPoista